Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Rostad majsröra

Recept skrivet av
Dennis Hansson
Smakrik majsröra med lite hetta från Sambal Badjak. Servera tillsammans med den grillade laxen från samma receptskribent.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 500gr majskorn 
  • 2st vitlöksklyftor
  • 50gr Sambal Badjak
  • Rapsolja
  • Salt

Från receptet

simpleimage
515601 - MARTIN&SERVERA - USA - Torrt
14,98 kr {{jmfprisString}} / Kg {{jmfPrisDeladString}} / Kg
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Tillagning

  1. Häng majsen och låt den rinna av.
  2. Värm en stekpanna och täck botten med oljan och häll sedan i majsen och vitlöksklyftorna. Vänd runt och rosta tills du har fått en fin rostning på majs och vitlök.
  3. Häll upp i en snabbhack eller en pelarmixer, mixa tills du har fått en jämn röra. Beroende på hack/mixer så kan det behöva tillsättas olja för att den ska få grepp och dra runt röran.
  4. Tillsätt Sambal Badjak och smaka av med salt. Vill man ha en starkare majsröra så lägg i mer Sambal Badjak efter smak.

Från receptet

simpleimage
515601 - MARTIN&SERVERA - USA - Torrt
14,98 kr {{jmfprisString}} / Kg {{jmfPrisDeladString}} / Kg
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.