Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Relaterat

Färsk fisk hos Martin & Servera

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver viss manuell hantering hos oss, vilket betyder att dessa produkter inte kan säljas via e-handel.

Beställ via din innesäljare

För att lägga en beställning på färsk fisk ringer du din ordinarie innesäljare för att få det senaste sortimentet och aktuella priser. Kontaktuppgifter till din innesäljare hittar du här.

Ett brett sortiment av fisk och skaldjur

Möt våra fiskleverantörer, ta del av inspirerande filmer och få ny inspiration till din meny på den här sidan. Där hittar du även vår fiskpolicy och fisklista, två viktiga dokument som ligger till grund för vårt hållbarhetsarbete.

Aktuella priser på färsk fisk från Hanssons, Feldt's och Sjöboden.

Färsk fisk från Hanssons

Aktuella priser på färsk fisk från Hanssons. Erbjudanden gäller i hela Sverige. Kontakta din säljare för mer information.

Till säljbladet

Färsk fisk från Sjöboden

Aktuella priser på färsk fisk från Sjöboden. Erbjudanden gäller för norra Sverige.

Till säljbladet

Färsk fisk från Feldt's

Aktuella priser. Observera att vi har nya stopptider för beställning, lägg din order senast 13:00 för leverans nästkommande dag. Erbjudanden gäller för södra Sverige. Kontakta din säljare för mer information.

Till säljbladet

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.