Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Hjälp

Information & nyheter

Här samlar vi information som kan röra dig som kund och användare. Det kan gälla leveranser inför kommande röda dagar och nyutvecklingar i e-handeln med mera.

Som inloggad besökare ser du stopptiden längst ner i webbläsaren, oavsett vilken sida du befinner dig på. Här finns information om vilken leveransdag du har valt, hur lång tid det är kvar för din beställning och du kan även gå vidare till din kundvagn.

Ring till kundtjänst eller växeln för det lager som du får dina varor levererade ifrån. De hjälper dig att komma i kontakt med transportavdelningen. 

Växelnummer till våra lager: 

Enköping: 0171-16 63 00 
Halmstad: 035-18 30 00 
Norrköping: 011-20 29 00 
Umeå: 090-17 16 00 

På kontakt- och hjälp-sidan publicerar vi även information om förseningar som drabbar flera kunder (t.ex. på grund av avspärrningar, större sportevenemang och liknande.)

Kontakta vårt ekonomicenter på telefonnummer: 011-25 92 10. 

Gäller frågan felaktigheter i fakturabelopp på grund av fel pris eller fel i leveransen, kontakta kundtjänst.

För att du ska få möjlighet att verkligen bekanta dig med tjänsten Kalkylering & inventering erbjuder vi en gratis provperiod på 60 dagar. 
Gäller enbart dig som inte har tjänsten eller inte testat den tidigare. Fyll i formuläret på denna sida.

Har du tidigare använt dig av eller testat tjänsten och vill ansluta dig igen? Kontakta oss så hjälper vi dig. Kontaktuppgifter finner du längst ner på denna sida.

På Martin & Servera arbetar vi för att säkerställa att din personliga integritet skyddas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas.

Integritetspolicyn i sin helhet hittar du här.

  Nytt lagerstyrningssystem i Norrköping

  Under helgen 15-16 oktober installerar vi ett nytt lagerstyrningssystem i Norrköping. Då Norrköpingslagret förser våra andra lager med varor kommer detta påverka övriga leveransflöden i Sverige.

  För att säkerställa att du får all dina varor ber vi dig att lägga din order före fredag 5 oktober, för leverans 8 oktober.

  Vi ber om ursäkt för det besvär som detta eventuellt orsakar för dig. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta din säljare!

  Läs mer Läs mindre

  Vänta kvar, din sida laddas.