Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Hjälp

Leveransinformation

Stora volymer okan komma att påverka våra turer. Vi gör allt vad vi kan för att våra leveranser ska komma i tid. Här nedan hittar du information om det skulle förekomma större avvikelser.

Aktuell leveransinformation
2021-12-03

Umeå

Förseningar på upp till 2 h kan förekoma på turer till Vittangi och Abisko, samt upp till 2-3 h på turer till Piteå. Mindre förseningar kan också förekomma på turer till Sundsvall.

Enköping

Förseningar på mellan 30 min upp till 1,5 h kan förekomma på turer till Järfälla, Solna, Enköping och Uppsala. Fler orter i mälardalen kan beröras.

Stockholm

Leveranser har avgått som planerat.

Norrköping

Leveranser har avgått som planerat.

Halmstad och Göteborg

Det är fortsatt ett tufft läge i Göteborg efter veckans väderläge, som kommer att fortsätta under fredagen. Saknade leveranser från torsdagen körs ut nu under fredagen och fredagens leveranser kan komma att spilla över till lördagen. Vi arbetar för fullt med att kontakta berörda kunder.


Ställ gärna fram eventuellt retur-/tomgods för att minska onödiga kontaktytor och meddela chauffören om det finns tomgods på annan plats.

Brist på rullburar och SRS-backar

Vi har stor brist på rullburar och SRS-backar. Det pressade läget beror på en ökad efterfrågan, samtidigt som omloppstiderna ökat rejält. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp! Läs mer här.

Har du frågor om din leverans? Kontakta gärna oss på kundtjänst

Hjälp

Vi hjälper dig om något blivit fel

Har din leverans uteblivit? Saknar du något från din beställning? Välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns över hela landet och hjälper dig med reklamation och felanmälningar.

Se också

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.