Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Dryckesbroschyrer

Idag är restauranggästerna medvetna och kräver variation på dryckesmenyn - de vill bli överraskade och kanske prova något nytt. I dessa broschyrer hittar du spännande produktnyheter, inspirerande läsning och trendspaningar.
Sortiment

Fråga oss gärna om dryck!

Välkommen att bläddra i Ölsortiment & cider där du hittar ett urval av vårt breda öl- och cidersortiment samt spännande alkoholfria alternativ.

Vårt dryckessortiment utvecklas ständigt tillsammans med våra producenter, inte minst med glutenfria, alkoholfria, ekologiska och miljömärkta produkter. Självklart hittar du även många olika sorter på fat och vill du ha hjälp med fatölsanläggningen så fixar vi det.

Våra specialister och säljare hjälper dig gärna med att bygga upp en säljande ölmeny och matcha din meny med rätt sorters öl.
Sortiment

Ekologiskt, smaksatt & alkoholfritt

Välkommen att bläddra i Handplockat vin & sprit där du hittar ett urval av vårt breda vin- och spritsortiment samt spännande alkoholfria alternativ.

Att tänka hållbart kring vad vi dricker har blivit en självklarhet för många och vårt sortiment av ekologiska viner växer allt snabbare. Det är viktigt för oss att hela tiden utveckla vårt sortiment för att kunna erbjuda viner i olika prisklasser.

Hos oss ska du alltid hitta drycker som passar just din verksamhet. Har du frågor eller vill veta mer? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Dryckesutbildningar från GastroMerit

GastroMerit

Dryckesutbildningar

Oavsett om du behöver teoretisk kunskap kring att söka serveringstillstånd, vill bli en fullfjädrad sommelier eller helt enkelt lära dig massor om öl har GastroMerit utbildningen för dig.

Läs mer

Kunskap

Goda drycker för alla tillfällen

I vårt dryckessortiment hittar du spännande drycker för olika tillfällen. Vi har ett gediget grundutbud och erbjuder många nyheter – allt för att ha ett både brett och djupt sortiment som passar alla typer av restaurangverksamheter.
Kunskap

Specialist inom vin, sprit och öl

Hos oss kan du välja bland alkoholhaltiga produkter från hela världen. Vi har vin i alla prisklasser, öl både från lokala bryggerier och internationellt kända varumärken och omsorgsfullt utvalda spritdrycker.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.