Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Att starta restaurang

Att driva verksamhet handlar till stor del om ekonomi. När det gäller verksamhetens lönsamhet bör man tänka på merförsäljning, minskat svinn och att se över prissättning med mera. Här samlar vi inspiration som kan hjälpa dig att göra ditt arbete både enklare och mer lönsamt.
Kunskap

Så startar du en restaurang

Att starta upp en ny restaurangverksamhet innebär ofta en hektisk period med ett stort antal aktiviteter som ska genomföras och beslut som ska tas. Här guidar vi dig på vägen och delar med oss av hur vi som restauranggrossist kan stötta under arbetets gång när du ska starta restaurang.

Att tänka på

Kunskap

Att tänka på: 0-2 månader innan du ska öppna restaurang

Nu närmar det sig! Det börjar bli dags att köpa in råvaror, prissätta din meny och ta emot din personal.
Kunskap

Att tänka på: 2-4 månader innan du öppnar restaurang

Nu är det dags att ta beslut inom en del områden som kan ta lite tid att få på plats. Det gäller även att stärka dig kompetensmässigt inom de områden som du behöver ha koll på när du driver din verksamhet.
Kunskap

Att tänka på: 4-6 månader innan du öppnar restaurang

Det är fortfarande många månader kvar. Men redan nu gäller det att skaffa sig fördelaktiga avtal och få en god start kring företagets ekonomi.
Kunskap

Att tänka på: 6-12 månader innan du öppnar restaurang

Nu tas flera viktiga beslut och resan mot din egen restaurang börjar. Det är dags att registrera företaget, skriva affärsplan och stärka din kompetens.

Läs mer

Kunskap

Kunskap som förenklar din affär

Vill du lära dig mer om kaffe, olivolja, pasta, bröd, kött eller vitlök? Här får du ny, intressant kunskap och fakta inom en mängd olika produktslag och kategorier i Martin & Serveras sortiment.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.