Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Att tänka på: 2-4 månader innan du öppnar restaurang

Kunskap

Att tänka på: 0-2 månader innan du ska öppna restaurang

Nu närmar det sig! Det börjar bli dags att köpa in råvaror, prissätta din meny och ta emot din personal.
Tjänster

Gastromerit

Nu är det dags att ta beslut inom en del områden som kan ta lite tid att få på plats. Det gäller även att stärka dig kompetensmässigt inom de områden som du behöver ha koll på när du driver din verksamhet.

Beställ kassa, betalterminaler och kortinlösen

Denna del kan vara svår att överblicka och ta lite tid att sätta sig in. För att förenkla för dig så har vi via tjänsten Premiumportalen tagit fram ett antal erbjudanden med mycket förmånliga priser för just dessa tre områden. Vi kan bland annat erbjuda dig marknadens troligen bästa avtal för kortinlösen. En annan fördel är att du kommer att ha en kontaktperson som hjälper dig att få en komplett lösning på plats.

Öka din kunskap inom ledarskap, ekonomi och redovisning

Om du känner att du behöver stärka dig inom dessa områden så har Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit flera utbildningar inom ekonomi och ledarskap.

Teckna en företagsförsäkring

Det är viktigt att se över vilket försäkringsskydd du behöver. Via tjänsten Premiumportalen hittar du en unik försäkring anpassad för just restauranger, framtagen av Söderberg & Partners. Restaurangförsäkringen täcker en normal restaurangverksamhets behov.

Ta beslut om grossist och vilka leverantörer du vill samarbeta med

Under den här perioden är det läge att välja vilka samarbetspartners du vill jobba med och skriva avtal med dem. Fyller du i Martin & Serveras bli kund-formulär kommer en säljare att kontakta dig.

Köp in möbler och restaurangutrustning

Möbler och restaurangutrusning kan ha långa leveranstider, så det är bra att beställa detta med en så bra framförhållning som möjligt.

Kunskap

Så startar du en restaurang

Att starta upp en ny restaurangverksamhet innebär ofta en hektisk period med ett stort antal aktiviteter som ska genomföras och beslut som ska tas. Här guidar vi dig på vägen och delar med oss av hur vi som restauranggrossist kan stötta under arbetets gång när du ska starta restaurang.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.