Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Martin & Servera – Smakrikt och prisvärt!

Det ska vara lätt att hitta bra produkter till bra priser. Martin & Serveras egna varumärke "Martin & Servera" består av drygt 780 noga utvalda produkter.

Under vårt egna varumärke Martin & Servera hittar du en serie med basvaror av bra kvalitet till bra pris.

Det krävs en hel del av de produkter som får bära vårt namn. De är noga utvalda för sina goda egenskapers skull, för bästa kvalitet och för sin goda smak. De är framtagna för att matcha våra kunders önskemål. De är testade och de är spårbara. Och självfallet ställer vi höga krav på våra leverantörer; de ska följa Martin & Serveras kvalitetskrav och uppförandekod, med hänsyn till socialt ansvar och hållbarhet.

Fullständiga produktinformation

Alla produkter inom Martin & Serveras egna märkesvaror har fullständiga produktblad i Dabas. Här finns all produktfakta samlad och du hittar till exempel information om innehåll, ursprung, näringsdeklaration, allergenförteckning och vikt.

Läs mer

Kunskap

Våra egna varor

Våra egna varor heter Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino, BAS och Kung kaffe. Gemensamt för våra egna varor är att det är produkter du bara hittar hos oss och som vi har tagit fram utifrån våra olika kunders behov.

Kunskap

Så säkerställer vi hög kvalitet på våra egna varor

Vi är stolta över våra egna märkesvaror och de genomgår alltid en lång kvalitetssäkringsprocess innan de lanseras. Här tittar vi närmare på hur det går till när vi tar fram en ny produkt inom våra egna varumärken.
Kunskap

Följ med till vår produktionsanläggning i Mantorp!

Här producerar vi en stor mängd av de kylda och frysta köttprodukter som vi säljer under vårt eget varumärke Martin & Servera. I anläggningen produceras årligen 3200 ton och det mesta är svensk råvara, en av de mest populära artiklarna är svenskt KRAV färs. Hela anläggningen har högt ställda kvalitetskrav för att du som kund skall känna dig trygg med de varor du köper.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.