Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Digital annonsering

Utgivningsplan och info 2021

Läs utgivningsplan och annonsformat för 2021

PS-mall till varumärkes- annonsering

Ska du annonsera med en leverantörssida? Nedan finns en Photoshop-mall att använda som hjälpmedel. I mallen finns ett lager i form av en vit rektangel som speglar hur bildytan kommer att se ut på hemsidan. Notera att denna vita rektangel endast är ett hjälpmedel och inte ska monteras på bilden.

Öppna mallen


Leverantörsinlogg till vår e-handel

Vill du ha ett leverantörsinlogg till Martin & Serveras e-handel? Hör av dig till din kontaktperson på sortiment- och inköpsavdelningen, så får du hjälp inom kort.

Se alla kontaktuppgifter här
Digital annonsering är ett perfekt sätt för dig som leverantör att snabbt nå ut till Martin & Serveras kunder, bygga varumärke eller skapa intresse för en kategori eller en produkt. Du når kunderna i inköpsögonblicket, med stora möjligheter att påverka och skapa merförsäljning.

Digital annonsering 2021

2021 tar vi steget mot en mer flexibel och inspirerande kampanjpaketering med hjälp av teman. Fokus för den nya temapaketeringen är att på ett enkelt och inspirerande sätt nå kunden direkt inne i e-handeln.

Utöver temakampanjerna kommer vi även att ha digital varumärkesannonsering som innebär längre redaktionellt innehåll där content och produkt samspelar. Här har du som leverantör möjlighet att marknadsföra produktnyheter eller profilera er själva som leverantör, alternativt ett specifikt varumärke.

Utgivningsplan och info 2021

Viktig information gällande produktinformation

För att annonsera digitalt hos oss på blaweb.martinservera.se behöver din annonserade produkt ha en bild och säljande text i vår e-handel. Här kan du läsa hur en produktbild ska se ut och hur du skickar in den till oss.

Om du som leverantör inte inkommit med en produktinformation som möter kraven innan deadline för er kampanj, så kommer er artikel inte att marknadsföras i temakampanjen.

Kontaktpersoner

Kampanjartiklar

Har du frågor om kampanjartiklar, prissättning och liknande så besvaras de av Sortiment & inköp; kontakta er koordinator eller kampanjforslag@martinservera.se.

Redaktionellt innehåll

Om du har frågor om material till annonseringen, kontakta marknadsavdelningen på webbannonser@martinservera.se.

Läs mer

För leverantör

Planeringsverktyg för kampanjer

I leverantörsportalen under ”Kampanj” kan du som är leverantör planera dina kampanjer hos oss. Du ser vilka kampanjer du ska vara med i och kan skicka in förslag på artiklar med tillhörande rabattförslag, som du vill ha med på kampanj. Det är även i kampanjplaneringsverktyget som du laddar upp eventuellt annonsmaterial.
För leverantör

Kampanjtidningar

Här hittar du information om annonsering i Martin & Serveras kampanjtidningar; Smak & Inspiration, Smak & inspiration Dryck, Sommargäster, Julbordet Färskvaror, Den goda måltiden, Lunchbladet, Skafferiet, Kök & matsal och Café & bageri.
För leverantör

Kontaktpersoner på sortiment och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Sortiment & Inköp.
För leverantör

Artikelbilder, säljande texter och säkerhetsdatablad

För dig som leverantör är bra produktinformation och artikelbilder hos Martin & Servera en förutsättning för listning samt försäljning. När du fått artikelnummer från oss är det dags att skicka in produktbild och en kort säljande text.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.