I Matmagasinet Svenskt lyfts intressanta vinklingar kring svensk livsmedelsproduktion tillsammans med information om kockarna som lagar mat av råvarorna och eldsjälarna som upphandlar de svenska produkterna.
”Efterfrågan på svenska livsmedelsprodukter ökar hela tiden. Vi samarbetar med många regionala leverantörer för att öka tillgängligheten av svenska, regionala produkter för restauranger och storkök. Vi erbjuder i dag produkter från drygt 100 lokala leverantörer, från norr till söder i Sverige. Frågan om varifrån våra livsmedel kommer är viktig. För oss alla som konsumenter, för våra kunder inom restaurang- och storköksbranschen och deras gäster”, säger Niclas God, Inköpsdirektör på Martin & Servera Restauranghandel.
Matmagasinet Svenskt stärker vårt varumärke där vi visar att vi med samarbete med LRF och Från Sverige har ett verkligt engagemang för svensk livsmedelsproduktion. Vi vet att våra kunder uppskattar att Martin & Servera driver utvecklingen och utvecklar sortimentet av regionala svenska produkter med allt från svenskodlad quinoa till premiumkött från pensionerade mjölkkor”, säger Kristina Ossmark, Marknadsdirektör.