Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Stockholm Culinary Team

Stockholm Culinary Team är ett regionallag som består av 11 kockar och konditorer från Stockholm och Uppland med flertalet tävlingar bakom sig. Laget bildades av kocklegenden Kurt Weid på 90-talet med målet att få igång den gastronomiska utvecklingen i huvudstaden.

Laget har flera topplaceringar i bagaget. OS-guld 2012, VM-guld 2014 i Luxemburg och OS-guld i Eurfurt 2016. Vid sidan av att förbereda sig inför olika tävlingar gör kockarna, kallskänkorna och konditorerna i laget även uppdrag på tillställningar och evenemang.

Ett av lagets ambitioner är att visa på huvudstadens utbud av råvaror och de möjligheter som regionen har till matproduktion på hög nivå. Målet är att spegla hur Stockholm smakar.Nyhet

Ny lagledare för Stockholm Culinary Team

Vi gratulerar Jens Ericsson, medarbetare på Martin & Servera, till rollen som ny lagledare för Stockholm Culinary Team! Laget som ska tävla i den spektakulära tävlingen Culinary olympics som äger rum vart fjärde år. Nästa gång i Stutgart 2020.

Följ laget

Mer information om laget och medlemmarna hittar du på stockholmculinary.se.
Du kan även följa Stockholm Culinary Team på Facebook och Instagram.

Läs mer om våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.