Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Nyhet

Tillsammans för restaurangbranschen

Kunder, samarbetspartners, gäster och vänner!
Det är en tuff tid. Coronakrisen drabbar restaurang- och besöksnäringen hårt. Vi ser att många verksamheter har stora tapp bland besökare och gäster.

Den svenska besöksnäringen sysselsätter över 200 000 personer i Sverige. Det är en bransch med tuffa förutsättningar och små marginaler. Vi ser hur restauranger under många månader har kämpat, och fortsätter att kämpa med kreativa lösningar, nya initiativ, och anpassningar av verksamheten efter den rådande situationen.

Vi vill alla se en levande restaurangbransch när den här krisen har klingat av. 

Eftersom Martin & Servera är en del av restaurangbranschen vill vi tipsa om vad du kan göra för att hjälpa vår bransch. Köp hem lunch eller middag från din favoritrestaurang. Köp med dig kaffe och bröd från ditt lokala café. Utnyttja möjligheten till take away, köp färdiga kassar eller presentkort.  Hemleveranser går ofta att ordna, prata med restaurangen.

Varje lunch, middag, måltidskasse och fika räknas! Tillsammans kan vi göra skillnad.

Tack för att du kämpar på och håller modet och hoppet uppe!

Ta hand om varandra!

Vännerna på Martin & Servera

Här på martinservera.se hittar du som kund senaste informationen om vad som gäller för restauranger just nu. Du hittar hjälp med allt från hur vi säkrar din leverans, webbutbildningar, take away-material, inspiration och tips från andra kunder

Publicerad2020-11-23

Läs mer

Inspiration

Senaste informationen om coronasituationen

Här hittar du samlad information om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!
Sortiment

Satsa på take away

Säkra din försäljning genom att erbjuda take away. Erbjud dina gäster alternativ och satsa på take away-lösningar för såväl frukost, lunch och middag.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.