Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Dotterbolaget Martin & Servera Restaurangbutiker inviger nyrenoverad butik i Årsta

I februari 2017 startade renoveringen av Martin & Servera Restaurangbutiker i Årsta enligt det koncept som redan finns i butiken i Bromma. Årstabutiken har hållit öppet under hela renoveringen. Nu när renoveringen är klar firas detta med en stor invigning torsdag den 26 oktober 2017.

Den nya butiken är 4225 kvadrat stor. Fokus under ombyggnationen har varit tre nya färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och en ny frysavdelning.

Satsningen på färskvaruhallarna är en naturlig del i butikens utveckling då kaffe, kött, chark, frukt och grönt har visat sig vara viktigast för kunderna. När det gäller arbetsmiljön har extra fönster monterats vid kassorna för att släppa in mer ljus. Detta var ett önskemål från medarbetarna i butiken.

"Vi är nöjda med resultatet och tror att kunderna kommer att älska det. Butikskonceptet som ger ett naturligt flöde genom butiken, lyfter färskvarorna och sätter produkterna i fokus genom den ljusa och avskalade butiksdesignen finns redan i Martin & Serveras Restaurangbutik i Bromma som invigdes våren 2016, så vi vet att kunderna gillar det." säger Nina Westerlind, vd på Martin & Servera Restaurangbutiker.

Om Martin & Servera Restaurangbutiker

Martin & Servera Restaurangbutiker, tidigare Martin Olsson Cashar, är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen. Bolaget består av två butiker belägna i Årsta och Bromma. Besök gärna Martin & Servera Restaurangbutikers hemsida för mer information.

Nyheten publicerades 2017-10-25.
Publicerad2017-10-25

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.