Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Tvådagarskurs – Att skriva och jobba med affärsplan

Kursinformation

Längd: Två heldagar

Pris: 7540 kr exkl moms
Boka

Stockholm   13-14/11 2018

Affärsplanen hjälper dig att skapa förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet. Oavsett verksamhetens omfattning är en affärsplan ett affärskritiskt verktyg. Den här kursen vänder sig till dig som redan driver eller funderar på att starta en restaurangverksamhet.

Genom att arbeta fram en skarp affärsplan får du både bra struktur för din verksamhet och ser tydligt dina kritiska framgångsfaktorer. Finansiärer, leverantörer och andra samarbetspartners kräver dessutom ofta att man som partner har en genomarbetad och realistisk affärsplan.

Under utbildningsdagarna varvas teoripass med individuella övningar och gruppövningar. Du kommer bland annat att få gå igenom innehållet i en affärsplan. Du lär dig även hur du löpande arbetar med denna för att uppnå största möjliga nytta.

Efter avslutad kurs har du skapat din egen affärsplan eller vidareutvecklat befintlig. Du har även fått värdefulla verktyg och insikter för hur du löpande fortsätter att arbeta med din affärsplan.

Kursen vänder sig till dig som redan driver restaurang, café, catering eller storkök och vill få din verksamhet att utvecklas till nästa nivå. Kursen passar även dig som ska starta en restaurangverksamhet och vill ge dig själv bästa tänkbara start.

Kursinnehåll

  • Affärsplanens olika delar
  • Att göra sin egen affärsplan
  • Affärsplanen som ett kraftfullt verktyg i vardagen
  • Styrning och uppföljning
  • Ledarskapet med affärsplanen som bas

En månad efter avslutad utbildning kommer varje deltagare att få en individuell uppföljning tillsammans med kursledarna.

Kursledare

Joakim Särnstedt är VD och grundare av Xplan. Han fungerar idag som rådgivare till en mängd olika företagsledningar i affärsstrategiska frågor inom många olika branscher. Joakim har arbetat med rådgivning, utbildning och sparring av ledare och affärsansvariga i över 25 år.


Peter Asp har arbetat med försäljning och marknadsföring i olika befattningar i drygt 35 år inom olika branscher. Han har även drivit egen verksamhet inom restaurangbranschen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.