Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kreativa luncher

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   14/9 2018
    23/10 2018
    6/2 2019
    25/4 2019
Malmö   10/10 2018
Här får du konkreta tips och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.

Det går att laga mycket god mat av relativt billiga råvaror men det krävs ambition, kunskap och ett öppet sinne. I den här kursen får du lära dig hur du kan jobba med inköp, råvaror, kryddning, tillagningstekniker och temperaturer för att skapa moderna lunchrätter som har det lilla extra.

Nattstekning av olika råvaror är ett exempel på en av många tekniker som kan hjälpa dig att vinna både tid och smak. Du kommer att få många konkreta tips på hur du kan lyfta de luncher du serverar.

Den här kursen vänder sig till dig som har höga ambitioner kring lunchmenyn och som vill bli inspirerad till att skapa nya lunchrätter för dina gäster.

Kursinnehåll

  • Kreativa, moderna luncher
  • Lär dig att prioritera rätt saker för att nå högre kvalitet
  • Lämpliga temperaturer och tillagningstekniker
  • Ekonomi

Kursledare: Martin Brag

Martin Brag driver Brag & Frodell Mat, som arbetar med att skapa måltidsupplevelser för catering och fester. Martin har vunnit silver i Årets Kock 2014.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.