San Sebastián är en av de mest spännande matregionerna i Europa med en blandning av gamla mattraditioner och modern kökskonst. På den här matresan får du besöka såväl restauranger i världsklass som enkla pintxosbarer för att få uppleva regionens alla dimensioner.
Res med oss till Baskien och gastronomins Mekka, San Sebastian, på Spaniens nordkust – en av dem est spännande matregionerna i Europa med en blandning av gamla mattraditioner och modern kökskonst. Du får besöka såväl restauranger i världsklass som enkla pintxosbarer för att uppleva regionens alla dimensioner. Vi får också lära oss att göra egna pintxos efter lokala recept. Du kommer att få lära dig inhemska tekniker och uppleva båda lokala smaker och råvaror. Vi besöker även Biarritz i Frankrike, lokala marknader och gör vinprovningar.
Matresan vänder sig till dig som är nyfiken på trender och som söker inspiration för att utvecklas i din yrkesroll.Läs mer om våra allmänna resevillkor för resor med Martin & Servera.
- Flyg T/R Arlanda – Bilbao
- 4* Hotell centrala San Sebastian, tre nätter
- Flygplanstransfer TR Bilbao – San Sebastian
- Frukost *3
- En lunch på 1* Michelinrestaurang inklusive dryck till måltiden
- Tre middagar på utvalda restauranger
- Besök på två utvalda vingård med vinprovning
- Besök på Guggenheimmuseum i Bilbao
- Transfer i samband med aktivitet och middagar
- Stadsvandring