Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Tvådagarskurs – Attraktiv arbetsgivare och rekrytering

Kursinformation

Längd: Två heldagar

Pris: 5950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   7-8/11 2018
    26-27/3 2019
Utbildning i lönsamhet, utveckling och rekrytering av nya medarbetare på restaurang, café, bar, hotell eller storkök. Du lär dig att bli en attraktiv arbetsgivare och vad som krävs för att locka kompetenta och engagerade medarbetare.

Vad är det som gör vissa företag till Sveriges mest populära arbetsgivare? Erbjuder de högre lön eller roligare arbetsuppgifter? Sannolikt inte.

Under två intensiva kursdagar kommer du att få fördjupa dig i rekrytering och konsten att behålla medarbetare. Inspiration hämtas från hur flera av Sveriges mest framgångsrika företag arbetar med rekrytering. Du får lära dig hur du går tillväga för att bli en attraktiv arbetsgivare och behålla de bästa medarbetarna. Målet med utbildningen är att du ska uppleva att det blir både enklare, roligare och mer effektivt att rekrytera och behålla medarbetare.

Vi kommer att jobba med exempel från din egen verksamhet. Du kommer att få med dig praktiska verktyg hem som stöttar ditt företag i rekryteringsprocessen, till exempel; kravprofil och stöd vid intervjuer och referenstagning. Under kursen får du träna på att använda verktygen.

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig att rekrytera rätt från början och skaffa dig grundläggande kunskaper för hur du gör ditt bolag till en attraktiv arbetsgivare.

Kursinnehåll

  • Företagets övergripande uppdrag och vision
  • Service och servicekultur
  • Attrahera – rekrytera – introducera
  • Utveckla/feedback – behålla – exit
  • Rekryteringsprocessen
  • Olikheternas rikedom
  • Verktyg och metoder för att lyckas med långsiktig utveckling

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.