Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Från kund till gäst - Kundbemötande och merförsäljning i butik

Kursinformation

Längd: En heldag

Skräddarsydd utbildning som anpassas efter dina/era behov.

Pris: Enligt offert

Kontakta oss så lyssnar vi och gör ett förslag för er. 

Maila oss på: 
gastromerit@martinservera.se

Skräddarsydd utbildning.
Alla som arbetar i butik är säljare, men vad är egentligen försäljning och vad krävs av mig som säljer till kunderna? Här får du lära dig om försäljning, merförsäljning och hur du blir en både trygg och proaktiv säljare.

Denna utbildning handlar om försäljning och merförsäljning med fokus på färsvaruavdelning/manuell avdelning. Detta kan vara en delikatess-, fisk- eller frukt & grönt-avdelning.

Vi kommer att besvara frågorna; vad är ett bra möte och vad är förväntan hos kunderna i mötet med er som säljare? Under kursdagen kommer vi också att planera och sätta mål på vår egen försäljning samt träna på att sälja. Ni kommer dessutom att få verktyg med er som gör att ni själva kan planera och genomföra försäljning.

Kursen vänder sig till er som arbetar i butik på en manuell avdelning eller på en annan färskvaruavdelning. Den innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar och kommer att göra er till tryggare och mer proaktiva säljare.

Kursinnehåll

  • Vad vill kunden ha?
  • Vad är försäljning och vad ska man tänka på för att lyckas?
  • Att styra och äga din försäljning, sätta mål och uppnå dem.
  • Från kundmöte till gästmöte, vad är skillnaden och vad krävs av dig?

Specifikt för en skräddarsydd utbildning

  • Alla i gruppen får samma kunskap samtidigt.
  • Gruppen får ett gemensamt förhållningssätt.
  • Med en gemensam grund blir det enklare att genomföra förändringar.
  • Sammanhållningen i gruppen stärks.
  • Upplägg med tid, datum, plats och antal anpassas efter era önskemål.

Kursledare: Tina Scherman

Tina Scherman är utbildad kock och har arbetat många år i butik och restaurang. Hon är nu koncept- och produktutvecklare med inriktning på företag inom restaurang- och livsmedelsbranschen. Tina har tidigare haft jobb och uppdrag som färskvaruansvarig på NK Saluhall, projektledare på ICA samt varit konceptutvecklare inom frukost, sortiment och service till bland annat Vingresor, Urban Deli och många fler.

Se alla service- och ledarskapsutbildningar

GastroMerit

GastroMerits service- och ledarskapsutbildningar

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.