Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Onlineutbildning – Service och merförsäljning

Kursinformation

Längd: 4 timmar

Pris: 2450 kr exkl moms
Boka

Onlineutbildning med valfritt startdatum.
Driver du en restaurangverksamhet och vill att din personal ska jobba mer effektivt och ha gästen i fokus? Har du många unga anställda utan tidigare yrkeslivserfarenhet? Då passar den här introduktionskursen i service och merförsäljning perfekt.

I den här onlineutbildningen får du en grundlig genomgång i hur service och merförsäljning hänger ihop – och hur det kan göra skillnad i din kassa. Utbildningen fokuserar på verktyg för att nå ökad försäljning och hur du med enkla medel kan få dina gäster att spendera mer pengar under sitt besök.

Utbildningen är webbaserad och består av utbildningsfilmer där du får möta olika personer som har relevanta kunskaper inom service och merförsäljning. Du kommer även att ställas inför utmaningar för att ytterligare utveckla dig själv. Kursen leds av Fredrik Lindell som har mångårig erfarenhet av att vägleda personal till ökad försäljning.

Kursen vänder sig till dig som jobbar i en restaurangverksamhet och vill ha nya verktyg för att kunna öka försäljningen.

Kursinnehåll

  • Målbild
  • Förutsättningar
  • Verktyg
  • Praktisk tillämpning
  • Resultat
  • Policy

Detta krävs för att få ett kursintyg

Varje avsnitt avslutas med ett antal kontrollfrågor som måste bli godkända för att du ska ta dig vidare till nästa delmoment. För att få intyg på utförd kurs ska du ha klarat 80 % av frågorna på respektive delprov.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.