Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Ta del av de bästa erbjudandena tillsammans med Premiumportalen

Premiumportalen

Fler erbjudanden än någonsin

Hyra av kortterminaler, en skräddarsydd försäkring, dags för en ny hemsida - vad behöver du? På premiumportalens sida hittar du alla aktuella erbjudanden.
Inspiration

Så sparade Klappbryggan Restaurang & Café 50 % på sina kortavgifter

Premiumportalen är en tjänst från Martin & Servera där vi samlar färdigförhandlade avtal som underlättar för dig som driver egen restaurang-, bar- eller caféverksamhet. En av våra mest populära tjänster är vårt kortinlösenavtal. Vi pratade med en av våra kunder, Jeanette Sangfelt på Klappbryggan Restaurang & Café i Åkersberg, för att ta reda på vad tjänsten haft för betydelse i hennes verksamhet.

Vad kostar det?

Abonnemangskostnaden för Premiumportalen är 129 kr/månad och kök*. Abonnemanget löper om 12 månader och kostnaden blir därmed 1 548 kr/år.

*En registreringsavgift på 490 kr tillkommer. Priserna är exklusive moms.

Genom Premiumportalen erbjuds du ett flertal tjänster som underlättar för dig i det vardagliga arbetet och dessutom sparar dig pengar. Du kan teckna restaurangförsäkring som är skräddarsydd för just din verksamhet, spara pengar genom ett av Sveriges mest förmånliga kortlösenavtal samt hyra kortterminaler till bra pris.

Spara tid och pengar

Att driva ett lönsamt företag kräver både tid och pengar. Med Premiumportalen kan du spara in på båda. Du slipper lägga tid på att förhandla med flera olika omkostnadsleverantörer, du får tillgång till tidsinsparande tjänster som till exempel personal- och lönesystem och med vårt nyförhandlade avtal för kortinlösen kan du spara tusentals kronor.

Vi har ett stort antal avtal och erbjudanden som du som kund kan ta del av och utbudet utvecklas löpande. Snart tillkommer bland annat en paketerad företagsförsäkring som är skräddarsydd att passa restaurangverksamheter.

Detta kan Premiumportalen göra för dig:

  • Du sparar pengar genom att få bättre avtalsvillkor
  • Du sparar tid genom att slippa förhandla med olika omkostnadsleverantörer
  • Du får tillgång till tjänster som förenklar din vardag
Video

Om Premiumportalen

Spara in medlemsavgiften flera gånger om

Framförallt är det avtalet med kortinlösen som kan göra stor skillnad i plånboken när räkningarna ska betalas. De medlemmar som använder sig av avtalet för kortinlösen sparar normalt 10 000 kronor och uppåt.

"Jag uppskattar att vi sparar in nära 100 000 kronor per år på våra fem restauranger." säger Marcus Svensson, delägare och grundare av Glenn Sportsbar.

På Premiumportalens sida kan man med hjälp av en kalkyl, baserad på vårt nya kortinlösenavtal, jämföra sina nuvarande kostnader mot de man skulle få med vårt avtal. 

De bästa avtalen i branschen

"Vi förhandlar för ett väldigt stort antal restauranger, vilket ger oss en otroligt stor förhandlingskraft. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund de bästa avtalen i branschen inom de delar vi jobbar med." förklarar Johan Granlund som är chef för Restaurangtjänster.

Antalet medlemmar i Premiumportalen ökar snabbt och det stärker vår förhandlingskraft. Det ger oss möjlighet att löpande gå ut och förnya och förbättra avtalen. Det tillkommer även ständigt nya erbjudanen för medlemmarna att ta del av. Dessa förbättringar informerar vi löpande våra medlemmar om genom vårt nyhetsbrev.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.