Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Kortinlösen

1600 av Martin & Serveras kunder använder redan vårt förmånliga kortinlösenavtal genom Swedbank. Vill du också ta reda på hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att byta avtal? Vi hjälper dig med analysen och du får svar inom en arbetsdag.

Du har med största sannolikhet ett kortinlösenavtal för din verksamhet som möjliggör för dina gäster att betala med kort. Vi vet att dessa avtal och fakturor inte alltid är så enkla att förstå. Därför kan vi hjälpa dig att göra en jämförelse mellan ditt nuvarande avtal och vårt avtal, för att se hur mycket pengar du har möjlighet att spara.

"De kunder som bytt till vårt kortinlösenavtal sparar i snitt 10 000 till 20 000 kr per år!"

Rebecca Thorsen, Premiumportalen

Vi hjälper dig med analysen

För att kunna göra analysen behöver vi din senaste kortinlösenfaktura. Om du inte har den digitalt går det bra att fotografera fakturan med din mobilkamera. Maila din faktura/bild och dina kontaktuppgifter till premiumportalen@martinservera.se

"Ingen har bättre priser på kortinlösenavtal än Premiumportalen. På våra tre enheter räknar vi att vi sparar drygt 75 000 kr per år."

Brazer Bozlak, ägare, Basta Urban Italian

Fakta om Martin & Serveras kortinlösenavtal:

  • Avtalet fungerar på alla typer av kort*, oavsett om det är bankkort, kredit, företagskort eller utländska kort som dina gäster använder.
  • Bytet tar som mest 15 bankdagar. Du får sedan ett nytt redovisningsnummer/babsnummer.
  • Kortinlösenavtalet är ett av våra många erbjudanden i Premiumportalen.

*Undantag: Amex och Diners.

Teckna kortinlösenavtal här!

"Vi använder kortinlösenavtalet hos Premiumportalen och jämfört med samma månad förra året sparar vi nu 180 000 kr. På en månad! Jag fick dessutom mycket hjälp när vi skulle skriva nytt avtal. Enklare kan det inte bli. Mitt tips till andra är därför att ta dig tiden att ta fram en faktura på ditt nuvarande kortinlösenavtal och jämför. Det är garanterat värt det."

Stefan Törnberg, delägare på Lindvallen

Läs mer om Premiumportalen

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.