Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Vinstoptimering

Rikard Lindqvist som driver Vinstoptimering AB är specialiserad på att hjälpa restauranger till ökad lönsamhet. Till ett förmånligt pris kan du som är kund till Martin & Servera boka en lönsamhetsanalys anpassad efter just din verksamhet.

Vad innebär en lönsamhetsanalys?

Analysen sker under en intensiv dag på plats i dina lokaler. Du kommer att få diskutera era utmaningar och få veta hur andra i branschen arbetar med sin lönsamhet. Rikard går igenom era menyer, nyckeltal, gästflöden och beläggning, samt identifierar olika inkomstkällor och priskänslighet.

Du kommer att få en bättre överblick på lönsamheten per produkt, när olika produkter säljs under era öppettider, vilka nyckeltal som är viktigast, hur du ska bemanna på bästa sätt och hur samarbetet med din huvudleverantör kan påverka din lönsamhet.

Målet med lönsamhetsanalysen

Målet är att du ska få en bra bild över din verksamhet med fokus på lönsamhet. Du kommer att få flera användbara verktyg, som exempelvis förslag på viktiga nyckeltal som kan optimera rörelsen.

Ungefär en vecka efter analysen får du även en skriftlig rapport som sammanfattar dagen, ditt nuläge och åtgärdsförslag om hur du kan utveckla och effektivisera din restaurang.

Vad kostar det?

Analysen kostar 9 900 kr.*

Är du medlem i Premiumportalen betalar du endast 8 900 kr. Här kan du läsa mer om Premiumportalen.

*Är din restaurang belägen utanför Stockholmsområdet kan kostnader för resa och logi tillkomma.

Förarbete

Rikard kommer att behöva visst material om din verksamhet i förväg. Det innebär material i form av era menyer för mat och dryck, råvarukostnader för den mat och dryck som ni serverar och aktuell resultat- och balansräkning.

Om Rikard Lindqvist

Rikard Lindqvist har en lång och gedigen erfarenhet från restaurangvärlden. Största delen av hans karriär har varit på renommerade krogar utomlands i Manchester, Melbourne, Dubai och på Maldiverna.

Idag jobbar han med att hjälpa krogar att optimera sin verksamhet. Tidigare kunder av Vinstoptimering är Stureplansgruppen och Harrys.

Läs gärna mer om Rikard och Vinstoptimering på www.vinstoptimering.com.

Läs mer

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.