Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

GastroMerit: Kursnyheter 2024

Vad är du sugen på att lära dig för nytt? Våra kursnyheter genomsyras av den senaste kunskapen. Och ledarna? Dom är självklart experter inom sina respektive ämnen.

Missa exempelvis inte Årets kock-vinnaren Ludwig Tjörnemo som vägleder kursdeltagarna genom modern bistromat eller Jonas Svenssons djupdykning i asiatiska smaker.

Kursnyheter 2024

GastroMerit

Modern bistromat

Välkommen till en gastronomisk resa där traditionella bistroelement smälter samman med moderna tekniker och kreativa presentationer. Kursen är framtagen för dig som strävar efter att laga rätter som är både samtida och genuina. Den passar allt från kvarterskrogen och bakfickan till den mest ambitiösa lunchrestaurangen.
GastroMerit

Spännande svenska drycker

Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
GastroMerit

Det gröna kökets fyra årstider

Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
GastroMerit

Klassiska franska bakverk

Lär dig baka tidlösa franska klassiska bakverk och efterrätter. Denna kurs är en unik möjlighet för dig som yrkesverksam bagare, kock eller konditor att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom fransk baktradition. Moderna tekniker, hållbara råvaror och metoder är viktiga delar av kursen.
GastroMerit

Inspirationsresa Amsterdam

Följ med på en oförglömlig inspirationsresa till Amsterdam, staden där kultur, historia och gastronomi möts. Upptäck stadens charm genom smakrika producenter och utflykter.
GastroMerit

Asiatiska smaker och råvaror

Är du redo att utforska och fördjupa dig i den asiatisk matlagning? Denna kurs är skräddarsydd för dig som vill utvecklas och inspireras av de unika smakerna och råvarorna från bland annat Japan och nordöstra Asien.

Se hela kursutbudet

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.