Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Inspiration för dig i restaurangbranschen

Här på Martin & Serveras inspirationssidor har vi samlat reportage, recept och inspiration som riktar sig till dig i restaurangbranschen. Oavsett om du är kock, kökschef, restaurangägare, hovmästare, servispersonal eller sommelier, hoppas vi att du hittar ny inspiration som utvecklar din affär!

Recept


I receptbanken hittar du recept beräknade för 10 personer eller fler. Recepten är skapade av Martin & Serveras kunder och har ofta förekommit i våra magasin och trycksaker.

Restauranger, kök och kockar


På Martin & Servera arbetar vi med många inspirerande kunder över hela landet. Här kan du läsa mer om några utav dessa.

Leverantörer och sortiment


Är du nyfiken på våra leverantörer och vill veta mer om produkterna som återfinns i vårt sortiment? Här får du möta några av våra leverantörer, både i reportage och film.

Inspiration från Martin & Servera


Här kan du inspireras om det som händer hos oss på Martin & Servera. Du möter våra kursledare, får mer information om nyheter i vårt breda sortiment av tjänster och kan läsa våra inspirationsmagasin.

Inspiration för offentliga kök


Här kan du inspireras om skolmat och prisbelöna skolrestauranger, läsa om mat för äldre och ta del av matglädje för det offentliga köket.

Inspiration från branschen


Vi rapporterar om vad som händer i branschen och ger dig uppdateringar från bland annat Årets Kock, Culinary Olympics och Svenska Kocklandslaget.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.