Vi är redo för jul! Inför årets alla härliga julbord har vi dukat upp med inspiration, tips, recept och kampanjpriser på mängder av julfavoriter. Allt du behöver för att servera dina gäster en riktigt god jul, helt enkelt.
På kampanj
Vi rekommenderar
Kampanj
Allt för julbordet
Årets upplaga av kampanjtidningen Julbordet är äntligen här! I tidningen hittar du kampanjerbjudanden och inspiration som hör julen till. Botanisera bland utbudet av regional chark, smakrika ostar och julens konfektyr.
Snart är det dags för årets julbord! Vi har samlat allt från skinka, lax och lamm till ost, konfektyr, dryck och non food-artiklar. Späckat med produkter helt enkelt - till bra priser.
I vårt julgodissortiment finns sött i alla färger och former för att duka upp julbordets härliga final. I utbudet finner du karameller, skumtomtar, julkolor, mintkyssar och mycket mer. Dessutom erbjuder vi vackra presentaskar som passar utmärkt som julgåvor till nära och kära.
Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgård och en del av den Kungliga nationalstadsparken, är ett populärt resmål under sommaren. Här ligger restaurang Rökeriet som under sommarhalvåret även har en välbesökt brygga och en uppskattad deli för båtfolk. På hösten lägger sig ett lugn över holmen för att i november övergå till en julidyll i mörkret. För köksmästaren Marcus Häggman Lideström är det i år tredje året han dukar upp ett genomtänkt och så hållbart julbord som möjligt.
Ett bord kommer dukat med... jul! Snart börjar julbordssäsongen, och du är säkert redan i full gång med planeringen inför din julservering. Här finner du ett urval från vårt egna breda julsortiment. Inspireras av julrecepten och läs gärna mer om artiklarna.
Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
Med Kalkyl & Recept får du kontroll över råvarukostnaderna och kan anpassa prissättningen. Genom tjänsten får du tillgång till tusentals recept, kan skapa dina egna, beställa råvaror från recepten direkt till kundvagnen och få hjälp att sänka dina råvarukostnader med 5–10 procent.
Gräddbakade kålrotsrullar med fänkål, kålskott och mandel
En vacker och supergod liten julrätt utan svinn. Svarvad kålrot i långa band rullas ihop och bakas med smakrik grädde och kryddpeppar. De picklade kantbitarna blir topping ihop med fänkål, kålskott och mandel.
Stuvad grönkål är en given grönsaksrätt till jul. Johans vackra variant med syrliga lingon och rökt grädde ger rätten en ny spännande karaktär. Smakrika linser och krossade nötter ger fina texturer och skivor av stammen inget svinn.
Tofuröra Varmrökt – lyx utan lax! Röran innehåller laxliknande strimlor av alspånsrökt tofu och har en fyllig varmrökt smak med uppfriskande toner av dill och citron.
Tofuröra Skagen – en festlig klassiker i vegansk tappning! Röran är baserad på en krämig, vegansk majonnäs och innehåller räkliknande tofubitar, tångkaviar och dill.
Överraska gästerna med en vegetarisk julskinka, som också är ett gott tillbehör. Söt senapsgriljering på salt ost har gett Grilloumi en given plats på julbordet.
Martin & Servera Restaurangbutiker - Julklappar till kunder och personal
Vi rekommenderar
Välkommen in i julbutiken hos Martin & Servera Restaurangbutiker! Här kan du välja bland delikatesslådor fyllda med gott till julhelgens umgängen. Du hittar också ett brett sortiment av chokladaskar i olika storlek och smaker, eller bestående gåvor till hemmet som finns kvar långt efter att julen är slut. I julbutiken kan du lägga din beställning i lugn och ro och hämta i butik eller få dina klappar levererade när det passar dig.
Bakad kål med ädelost och rostade pumpa- och solroskärnor
Modernt, grovt och inget finlir. Enklare och mer ekonomiskt kan det knappast bli. Kålens sötma framträder tydligare när den rostas i ugn. Den karamelliserade smaken står fint i kontrast med ädelostens sälta.
Fontanas egen matmamma Maro ger köttbullarna en fylligare smak med osten Grilloumi® av ko-, får- och getmjölk. Osten ger en gräddig sälta och gör köttbullarna mer saftiga.
I härlig miljö vid Mälarens strand ligger Krägga herrgård som serverar klassiskt julbord med nytänk. I köket jobbar ett inarbetat team under ledning av köksmästare Martin Andreasson.
I Abisko har Mina Johansson Dahl och Dick Johansson skapat ett fjällhotell som kombinerar naturupplevelser med god mat och det lilla extra. För Martin&Serveras tidning Smakfullt lagade Abisko Mountain Lodge upp ett julbord med inspiration från vildmarken.
Jul betyder naturligtvis julbord och det traditionella julbordet i sin tur innebär sju rundor med olika teman. Med användbara tips, recept på välsmakande rätter och inspirerande tankar från kocklandslagsmedlemmarna Daniel Haynes och Jimmi Eriksson blir julbordet en succé för både gäster och krögare.
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.