Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Möt våra kursledare: Björn Salomonsson

Boka idag

GastroMerit

Skapa merförsäljning

En kurs i merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.

Björn Salomonsson

Kursinformation:

Skapa merförsäljning

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   10/10 2019
    13/2 2020
    22/4 2020
     
Umeå   15/10 2019
     
Skövde   22/10 2019
kl 13-20
     
Malmö   12/11 2019
     
Göteborg   20/4 2020
     
Uddevalla   23/10 2019
kl 9-16
Björn Salomonsson är kursledare för kursen Skapa merförsäljning hos GastroMerit. Vi har träffat Björn och ställt 5 snabba frågor om honom och kursen.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund

Jag bor i Åre, Jämtland och är sedan ett antal år delägare i Årehyddan, Åre samt ägare av Fårö Strandcafé på Fårö. Jag har varit delägare och kommersiellt ansvarig för Nordens största säljbolag under många år och har alltid jobbat med försäljning. 

Var kommer ditt intresse för service och försäljning ifrån?

I nyfikenheten att se vad relationer med andra människor kan göra, för mig och för den jag möter. 

Vad får man lära sig på din kurs?

Du får lära dig ökad förståelse för värdskap, som leder till ökad omsättning. 

Vad är de viktigaste man ska ta med sig från din kurs?

Urkraften i att bli sedd, hörd, uppvaktad, och hur man omvandlar det till ren omsättning. 

Har du något exempel där det har blivit en stor förändring i hur gruppen/verksamheten arbetar, efter att personen har gått kursen och på vilket sätt blev det en förbättring?

Jag träffar över tusen personer varje år inom restaurangbranschen, där många återkommer till mig med feedback att de förändrat sitt beteende direkt efter kursen till det bättre. Ett exempel är Stureplansgruppen och Folkets Hus i Umeå som gett en tydlig och positiv återkoppling.

Skapa merförsäljning

Kursen i merförsäljning vänder sig till dig som jobbar i drift på restaurang, bar eller café, har det direkta mötet med gästerna och som vill lära dig mer om merförsäljning.

Kursinnehåll

  • Så tänjer du din egen komfortzon
  • Kundrelation – vad är det som skapar förtroende?
  • Lär dig om din osynliga gräns, skapa mål och fira segrar
  • Invändningshantering, merförsäljning och pepp
  • Bli din egen motivationscoach

Fler kurser och utbildningar från GastroMerit

GastroMerit

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

Hos GastroMerit hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!

Möt fler av GastroMerits kursledare

Inspiration

Möt våra kursledare: Roberto Picornell

Roberto Picornell är kursledare på GastroMerits diplomutbildning Restaurant Manager. Vi har träffat Roberto och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Robert Fredh

Robert Fredh är kursledare på GastroMerits sommelierutbildning. Vi har träffat Robert och ställt 5 snabba frågor om honom och kursen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Anne-Lie Lokko

Anne-Lie Lokko är kursledare på GastroMerit-utbildningen Bli proffs på sociala medier. Vi har träffat Anne-Lie och ställt 5 snabba frågor om henne och kursen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Unn Berry

Unn Berry är kursledare på tre av GastroMerits utbildningar, Ny som chef, Framgångsrikt ledarskap och Grundläggande presentationsteknik. Vi har träffat Unn och ställt 5 snabba frågor om henne och utbildningarna.
Inspiration

Möt våra kursledare: Joachim Mueller

Joachim Mueller är kursledare på GastroMerits utbildning Kreativa luncher. Under kursen får du tips, recept och många kreativa infallsvinklar. Detta hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Vi har träffat Joachim och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är kursledare på GastroMerits utbildningar Vegetarisk Fine Dining och Laga vegetariskt till lunch och catering. Under kurserna får du bland annat lära dig att servera både näringsrik och god vegetarisk mat. Vi har träffat Anders och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningarna.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.