Sommaren, högsäsongen för rosévin! Här har vi samlat tips på hur du ska tänka när det gäller val av glas, temperatur och mat att servera till ditt vin, och gjort ett urval av nyheter, favoriter och roséviner att servera i sommar.
Många av de glastyper vi använder inom bar och restaurang har en lång historia bakom sig och har formats under sekel till det vi ser idag. Varje glas är anpassat efter sin specifika dryck för att de ska kunna avnjutas på bästa sätt. Här förklarar vi lite kring några av våra vanligaste glassorter.
En läcker champagne, en frisk prosecco, en torr cava eller ett härligt alkoholfritt bubbel. Vi har samlat ett urval av våra favoritbubbel. Du hittar också vackra glas att servera i.
Vill du ta din bar till nästa nivå? Då kan vi erbjuda ett sortiment av både dryck, tillbehör och utrustning utöver det vanliga. Med unika produkter från flera av bolagen i Martin & Servera-gruppen kan vi skräddarsy ditt erbjudande.
Denna kurs gör det enkelt för dig att förstå alkohollagen. Vi går igenom exempel på relevanta situationer som kan dyka upp i restaurangmiljö och lär personalen hantera dem, även under stress och högt tempo.
I vårt dryckessortiment hittar du spännande drycker för olika tillfällen. Vi har ett gediget grundutbud och erbjuder många nyheter – allt för att ha ett både brett och djupt sortiment som passar alla typer av restaurangverksamheter.
En medveten dryckesmeny där alla ska hitta något som passar
Krögaren Thomas Hulldin driver Docklands som ligger i Finnboda hamn i Nacka strax öster om Stockholm. Docklands titulerar sig som en medveten kvarterskrog som blandar modernt och nytänkande. Drycken tar en självklar och stor plats i verksamheten.
Försäljningen av dryck ökar, inte minst av alkoholfria alternativ, och att välja alkoholfritt på krogen eller till middagen blir allt vanligare. Bredda ditt utbud och ge dina gäster flera valmöjligheter. Nedan hittar du ett urval alkoholfri dryck; öl, vin, och lite till.
I fyra avsnitt guidar rostmästare Filip Åkerblom från Lilla Kafferosteriet i Malmö oss med sina kunskaper för att ge oss en större inblick i kaffets mystiska värld. Förutom sitt Mikrorosteri har Filip skrivit reglerna till världsmästerskapen i kafferostning och blivit utnämnd till årets entreprenör 2009 i branschen av Europeiska kaffeorganisation SCAE.
I åtta delar kommer du att få lära dig mer om te och tedrickande. Vi tar hjälp av vår leverantör Tekompaniet som har mångårig erfarenhet av att importera te och hålla i utbildningar om te.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.