Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbinarium: Efter pandemin – restaurang 2.0
Inspiration

Webbinarium: Efter pandemin – restaurang 2.0

Hur kommer restaurangbranschen vara efter pandemin? Vad längtar vi och våra gäster efter när det är dags att öppna upp igen och vilka trender ser vi runt hörnet?
Tillsammans med Tareq Taylor samt flera andra intressanta kockar och gäster kan du stanna upp en stund och tanka ny energi med vårt kostnadsfria webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0.

Här kan du se vårt kostnadsfria webbinarium:
Efter pandemin – restaurang 2.0

 


Webbinariet är cirka 80 minuter långt och finns tillgängligt under flera veckor.

Utdrag med Mercedes Bachelet, Adam och Albin, ur webbinariet Efter pandemin – restaurang 2.0

 

Utdrag med Lennart Wallander, Food & Friends, ur webbinariet Efter pandemin – restaurang 2.0

Detta är ett initiativ av Martin & Servera-gruppen i samarbete med: 
Arla, Carlsberg Sverige, Daljsöfors, Feldt´s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.

Innehåll

I vårt webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0 kommer du att få se och lyssna till en trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin, en panel med krögare och kockar som samtalar kring framtiden, en reflektion kring det viktiga temat "service och gästbemötande" samt inspiration kring nya rätter som får våra gäster att längta till restaurangen.

Trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin

Lennart Wallander, från Food & Friends, ger en trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin. 

Kock & krögarpanelen

Tareq Taylor, Klas Lindberg - Portal, Desirée Jaks - Spesso, Ronnie Eriksson - Pappa Grappa och Jörgen Engdahl - Hunger & Törst, samtalar kring branschens framtid.

Reflektion kring service och gästbemötande

Mercedes Bachelet, General Manager och Sommelier på Adam och Albins restauranger pratar om hur du skapar en grym upplevelse som lockar gäster.

Inspiration kring nya rätter med Klas

Tareq och Klas om take away - medan Klas lagar en rätt som passar lika bra på tallriken som att ta med hem. 

Läs mer om #stöttadinlokalarestaurang

Inspiration

Stötta din lokala restaurang

Vi inom Martin & Servera-gruppen hittar nya samarbeten och vägar för att stötta restaurangbranschen under denna svåra period. På digitala stortavlor över hela Sverige uppmanar vi alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.

I samarbete med

Inspiration

Arla

Inspiration

Carlsberg Sverige

Inspiration

Dalsjöfors

Inspiration

Feldt´s

Inspiration

Guldfågeln

Inspiration

SallaCarte

Inspiration

Zoégas

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.