Tillsammans med Tareq Taylor samt flera andra intressanta kockar och gäster kan du stanna upp en stund och tanka ny energi med vårt kostnadsfria webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0.
Här kan du se vårt kostnadsfria webbinarium:
Efter pandemin – restaurang 2.0
Webbinariet är cirka 80 minuter långt och finns tillgängligt under flera veckor.
Utdrag med Mercedes Bachelet, Adam och Albin, ur webbinariet Efter pandemin – restaurang 2.0
Utdrag med Lennart Wallander, Food & Friends, ur webbinariet Efter pandemin – restaurang 2.0
Detta är ett initiativ av Martin & Servera-gruppen i samarbete med:
Arla, Carlsberg Sverige, Daljsöfors, Feldt´s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.
Innehåll
I vårt webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0 kommer du att få se och lyssna till en trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin, en panel med krögare och kockar som samtalar kring framtiden, en reflektion kring det viktiga temat "service och gästbemötande" samt inspiration kring nya rätter som får våra gäster att längta till restaurangen.Trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin
Lennart Wallander, från Food & Friends, ger en trendspaning på restaurangmarknaden efter pandemin.Kock & krögarpanelen
Tareq Taylor, Klas Lindberg - Portal, Desirée Jaks - Spesso, Ronnie Eriksson - Pappa Grappa och Jörgen Engdahl - Hunger & Törst, samtalar kring branschens framtid.
Reflektion kring service och gästbemötande
Mercedes Bachelet, General Manager och Sommelier på Adam och Albins restauranger pratar om hur du skapar en grym upplevelse som lockar gäster.
Inspiration kring nya rätter med Klas
Tareq och Klas om take away - medan Klas lagar en rätt som passar lika bra på tallriken som att ta med hem.