Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbinarium: Hållbar försäljning
Inspiration

Webbinarium: Hållbar försäljning

I år är det kanske viktigare än någonsin att du som driver restaurang fokuserar på merförsäljning – och även hur hållbarhet på olika sätt kan bidra till lönsam försäljning.
I vårt tredje och sista webbinarium för våren pratar vi därför om hållbarhet och hur service och ökad försäljning går hand i hand. Vi får lyssna till en panel med kockar som ger sin syn på detta spännande ämne, och såklart blir det även inspiration med härlig matlagning och kaffekunskap.

Här kan du se vårt kostnadsfria webbinarium:
Hållbar försäljning

Webbinariet är cirka 1 timme långt och kommer att finnas tillgängligt under flera veckor.

Detta är ett initiativ av Martin & Servera-gruppen i samarbete med: 
Arla, Carlsberg Sverige, Daljsöfors, Feldt´s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.

Innehåll:

Merförsäljning 

Björn Salomonsson är säljcoach som motiverar säljorganisationer till framgång. Björn driver Fårö Strandcafé på Fårö, samt är engagerad i besöksnäringen i Åre. Han föreläser ofta om försäljning genom ökad självkänsla och förståelse och vikten av bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal.

 

Kock- och krögarpanel 

I vår kock- och krögarpanel deltar bland annat Jessie Sommarström (Urban Deli), Johan Gottberg (Restauranglabbet), Martin Wall (Fotografiska) och John Visser (Mando).

Vilken roll spelar kaffet för upplevelsen och merförsäljningen? 

Fatima Wedberg, Master Barista på Zoégas, berättar bland annat om hur storytelling kring kaffe kan förmedla en upplevelse och ge merförsäljning.

Matinspiration 

Hector Hernandez från Arla Foods bjuder på en härlig kycklingrätt.

Utdrag med Björn Salomonsson ur webbinariet Hållbar försäljning

Video

Björn Salomonsson talar om merförsäljning

Utdrag med mat- och kaffeinspiration ur webbinariet Hållbar försäljning

Video

Fatima Wedberg och Hector Hernandez bjuder på härlig mat- och kaffeinspiration

Recept på Hectors sommarrätt

Recept

Citron och vitlökstekt majskycklingfilé med crispy sallad och krämig chimichurridressing

Kaffet Fatima bjöd på

Hållbara Val
Zoegas Mollbergs blandning hel böna 750g
173278, ZOEGAS KAFFE, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Rainforest Alliance
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Entrecote 3kg
411439, JÄMTLGÅRD, Sverige
{{jmfprisString}} {{jmfPrisDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Vill du se mer av Björn Salomonsson?

GastroMerit

I höst erbjuder vi en streamad utbildning på temat merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig också om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.

Läs mer om #stöttadinlokalarestaurang

Inspiration

Stötta din lokala restaurang

Vi inom Martin & Servera-gruppen uppmanar alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.

I samarbete med

Inspiration

Arla

Inspiration

Carlsberg Sverige

Inspiration

Dalsjöfors

Inspiration

Feldt´s

Inspiration

Guldfågeln

Inspiration

SallaCarte

Inspiration

Zoégas

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.