I år är det kanske viktigare än någonsin att du som driver restaurang fokuserar på merförsäljning – och även hur hållbarhet på olika sätt kan bidra till lönsam försäljning. I vårt tredje och sista webbinarium för våren pratar vi därför om hållbarhet och hur service och ökad försäljning går hand i hand. Vi får lyssna till en panel med kockar som ger sin syn på detta spännande ämne, och såklart blir det även inspiration med härlig matlagning och kaffekunskap.
Här kan du se vårt kostnadsfria webbinarium: Hållbar försäljning
Webbinariet är cirka 1 timme långt och kommer att finnas tillgängligt under flera veckor.
Detta är ett initiativ av Martin & Servera-gruppen i samarbete med: Arla, Carlsberg Sverige, Daljsöfors, Feldt´s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.
Innehåll:
Merförsäljning
Björn Salomonsson är säljcoach som motiverar säljorganisationer till framgång. Björn driver Fårö Strandcafé på Fårö, samt är engagerad i besöksnäringen i Åre. Han föreläser ofta om försäljning genom ökad självkänsla och förståelse och vikten av bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal.
Kock- och krögarpanel
I vår kock- och krögarpanel deltar bland annat Jessie Sommarström (Urban Deli), Johan Gottberg (Restauranglabbet), Martin Wall (Fotografiska) och John Visser (Mando).
Vilken roll spelar kaffet för upplevelsen och merförsäljningen?
Fatima Wedberg, Master Barista på Zoégas, berättar bland annat om hur storytelling kring kaffe kan förmedla en upplevelse och ge merförsäljning.
Matinspiration
Hector Hernandez från Arla Foods bjuder på en härlig kycklingrätt.
Utdrag med Björn Salomonsson ur webbinariet Hållbar försäljning
Video
Björn Salomonsson talar om merförsäljning
Utdrag med mat- och kaffeinspiration ur webbinariet Hållbar försäljning
Video
Fatima Wedberg och Hector Hernandez bjuder på härlig mat- och kaffeinspiration
Recept på Hectors sommarrätt
Vi rekommenderar
Recept
Citron och vitlökstekt majskycklingfilé med crispy sallad och krämig chimichurridressing
I höst erbjuder vi en streamad utbildning på temat merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig också om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.
Vi inom Martin & Servera-gruppen uppmanar alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.