Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Att beställa från utförsäljningslistan

I utförsäljningslistan presenterar vi artiklar som av någon anledning inte kan säljas till ordinarie pris. Det handlar om varor med kort datum eller skadad kartong till exempel.
Vi arbetar ständigt för att effektivisera våra processer och som ytterligare ett steg i vårt arbete mot att minska svinnet i livsmedelskedjan har vi nu tagit fram utförsäljningslistan. Artiklarna som finns att beställa är nära sitt bäst före-datum eller har små skönhetsfel, men är fortfarande fullt dugliga.

Artikelinformation

För att du tydligt ska kunna se vilka artiklar som är på utförsäljning har vi märkt de artiklarna med ett rött U. Märkningen är synlig intill artikeln genom hela ditt köp.

På varje artikel i utförsäljningslistan kan du se varans bäst före-datum, hur mycket av varje artikel som finns i lager och när saldot senast uppdaterades. På vissa artiklar finns även ytterligare information, så som eventuella skönhetsfel, som blir synlig om du klickar på Visa information.

Returnera en vara

Om din mottagna vara inte skulle gå att använda, så kontakta kundtjänst som avgör om varan ska returneras eller kasseras, därefter görs en kreditering.

Vi ersätter inte utförsäljningsvaror med en annan vara till samma pris.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.