Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

2023-03-01

Fiskhallen är känd för hållbarhetstänk och innovation. Hela verksamheten bygger på hållbarhet – från val av producenter till förpackning och leverans till slutkund, och så förstås själva fisken.
- Fiskbranschen är konservativ och vi vill visa vägen för hållbar utveckling. På 100 år har vi fiskat ut en allt för stor del av fisken som finns i havet. Därför försöker vi påverka i alla led, både mot kund och producent. Vi vill att fler ska anamma vårt hållbarhetstänk för att skapa riktig förändring och för att fisken ska räcka till i framtiden, säger Ronny Söderqvist, biträdande verksamhetschef på Fiskhallen.  
 
En av Fiskhallens specialiteter är färdigskuren fisk utifrån kundens önskemål. De sätter få gränser för vad som kan önskas, och har både kunskap och all sorts utrustning till hjälp för att uppfylla kundernas mest specifika krav och önskemål.  
 
– Vi har passionen för mathantverket och levererar därefter – med precision och exakthet. Du får exakta portioner, styckat och klart, och behöver inte tänka på vare sig svinn eller förberedelser. Vi rensar själva, plockar ben, portionerar, röker, gravar, styckar och filear. Ett återkommande internt skämt är att vi säger ja till kunden först och löser det därefter, det visar lite på vår bredd och hur mycket vi är redo att göra för vår kund. Vi vill göra det enkelt för restaurangerna att välja hållbart och samtidigt inte tumma på lönsamheten eller kvaliteten..

"Ett återkommande internt skämt är att vi säger ja till kunden först och löser det därefter..."

Medarbetare på fiskhallen
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Läs också

Om oss

Koncernen

I Martin & Servera-koncernen arbetar nära 3000 medarbetare. Bolagen som ingår i koncernen levererar drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, butiker, barer och storkök över hela Sverige


BLÅ!
Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.