Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Alla älskar en klassiker!
Inspiration

Alla älskar en klassiker!

Ny och spännande mat i all ära, men ibland finns det anledningar till att sätta både en och två klassiker på menyn. Här hittar du fyra välbekanta rätter, respektive såser, som brukar få de flesta gäster på fall. Vi pratar om en klassisk pepparsås gjord på nya Knorr Professional Kalvfond, en okomplicerad rödvinssås på Knorr Professional Demi-Glace, samt publikfriare som Wallenbergare och fisk- och skaldjurssoppa. Smaklig spis!

Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram två såser i samarbete med Unilever Food Solutions. Här kan du se hur han tillagar dem, och inspireras gärna av recepten.

Såser av Daniel Müllern

Video

Se Daniel tillaga rödvinssås

Recept

Klassisk pepparsås

Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en pepparsås i samarbete med Unilever:
”När jag gör pepparsås använder jag gärna tre olika sorters peppar för att göra såsen lite intressantare. Vill du kan du blanchera pepparkornen, så blir såsen något mildare. Servera till en perfekt stekt köttbit eller ankbröst.”
 
Recept

Rödvinssås

Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en rödvinssås i samarbete med Unilever:
 ”En rödvinssås behöver verkligen inte vara särskilt komplicerad. Använd bra råvaror och följ mitt recept, så står du strax någonting riktigt gott att servera till dina gäster.”
 
Video

Här tillagar Daniel en klassisk pepparsås



Kocken Martina Danielsen på Unilever Food Solutions har tagit fram två klassiska rätter som alltid går hem hos kunderna. Här kan du se hur hon tillagar dem, och inspireras gärna av recepten.

Lunchklassiker av Martina Danielsen

Video

Se Martina tillaga en Wallenbergare

Video

Här lagar Martina en fisk- och skaldjurssoppa

Recept

Wallenbergare med klassiska tillbehör

En Wallenbergare gjord på riktigt finmalet kött. Den ska resa sig likt en sufflé och sedan serveras med brynt smör, rårörda lingon och små gröna ärtor.
Recept

Fisk- och skaldjurssoppa med örtfärskost

En soppa som både är enkel och lite lyxig på samma gång. Serveras med ett vackert färskostägg som kronan på verket!

I sortimentet

107086, ZETA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
101377, Martin & Servera, Belgien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
101371, Martin & Servera, Nederländerna
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Mer från Unilever

Inspiration

Säg ja till ännu mera Mellanöstern!

Vackra färger, behaglig hetta, ljuvliga kryddningar och många härliga vegetariska rätter. Det är inte konstigt att Mellanösterns kök är en av världens snabbast växande mattrender med massor av nya bekantskaper att stifta. Och älska.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.