Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Al pastor med fläskkarré, ananas och smulad ost

Recept skrivet av
Arla Foods
Tacos al pastor är lite av en nationalrätt i Mexico. Det grillade köttet skärs tunt ner från ett kebabspett. Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, toppar med ananas och smulad Apetina.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1 kg fläskkarré, skivad
  • 2 msk malen spiskummin
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk cayennepeppar
  • 2 tsk chilipeppar
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk malen koriander
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 50 g Arla® Svenskt Smör, koncentrerat

Till servering:
  • 1 ananas
  • 300 g Apetina@ vitost, krämig, hel bit
  • 10 tortillabröd
  • silverlök, finhackad
  • koriander, hackad
Apetina vitost tärnad 20% 1kg
222109, APETINA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

Blanda ihop alla torra kryddor. Rubba köttet med kryddorna och låt dra, gärna över natten. Trä köttskivorna på grillspett. Packa flera skivor per spett och stek hårt i panna med smör tills köttet har en innertemperatur på 62°. Avsluta ev i ugn på 100°. Låt köttet vila. Skär köttet i tunna skivor på längden vid servering. Skala och skär ananasen i tunna skivor. Smula osten. Servera köttet med tortillabröd, ananas, smulad ost, silverlök och koriander.

Apetina vitost tärnad 20% 1kg
222109, APETINA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.