Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine. Serveras med hummus och grönkål.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,5 kg Anamma® Vegonuggets Ärta
Ansjovisbakad aubergine
2 kg aubergine
200 g Grebbestads® Ansjovisfilé
100 g olivolja
5 g curry
100 g citronjuice
Salt och peppar
Till servering
800 g hummus
grönkål till garnityr
Tillagning
Dela aubergin i klyftor, marinera med olja, curry, citronjuice, salt och peppar. Baka av i ugn på 175°C i 8 min.
Placera Vegonuggets Ärta och Grebbestads® Ansjovisfilé i bleck och värm på 220°C i 4 min.
Strö repad grönkål över och servera med hummus.
Se också
Vi rekommenderar
Inspiration
Easy peasy - En grönare vardag
Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation, där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt helt enkelt!
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.