Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine

Recept skrivet av
Orkla
Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine. Serveras med hummus och grönkål.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1,5 kg Anamma® Vegonuggets Ärta
Ansjovisbakad aubergine
  • 2 kg aubergine
  • 200 g Grebbestads® Ansjovisfilé
  • 100 g olivolja
  • 5 g curry
  • 100 g citronjuice
  • Salt och peppar

Till servering
  • 800 g hummus
  • grönkål till garnityr

Tillagning

  1. Dela aubergin i klyftor, marinera med olja, curry, citronjuice, salt och peppar. Baka av i ugn på 175°C i 8 min.
  2. Placera Vegonuggets Ärta och Grebbestads® Ansjovisfilé i bleck och värm på 220°C i 4 min.
  3. Strö repad grönkål över och servera med hummus.

Se också

Inspiration

Easy peasy - En grönare vardag

Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation, där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt helt enkelt!
Recept

Vegobullar Ärta med rostad potatis, lök och vegansk sky

I denna rätt serveras veganska bullar baserade på ärtprotein tillsammans med potatis och sky.
Recept

Asiatisk vego-BBQ

Biffar av vegofärs som serveras med chiliglaserad broccoli och sojadressing.
Recept

Ärtbullar med potatismos och sky

En grön rätt där huvudproteinet kommer från ärta.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.