Stek korven till en innertemperatur på 80 grader och rosta det klippta french hot dog brödet på insidan i torr panna.
Börja med att lägga på rejält med asiatisk coleslaw och picklad rödlök i botten.
På med korven och toppa med finhackad vårlök.
Toppa med fint spritsad Hoisin BBQ och en rejäl nypa kimchirostade sesamfrön.
Hoisin Barbecue sås
Blanda Sweet baby ray-sås med hoisinsås.
Asiatisk Coleslaw
Skiva spetskålen tunt, hacka koriander och blanda med majonnäsen samt hälften av hoisin BBQ-såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Picklad Rödlök
Koka upp 1,5 dl vatten med socker och ättika. Låt svalna något.
Skiva rödlöken tunt och lägg ner i vätskan.
Den picklade rödlöken ska helst stå och dra en stund och kan med fördel förberedas dagen innan.
Tips!
Rosta bröden på insidan under tryck. Vid lugn service, gör det a la minute. Vid förväntat högtryck, förrosta kort för att sedan värma vid servering. Tips - använd en stekbordskyffel att pressa med.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.