Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Bao Bun med pork brisket
Recept skrivet av
Valio
Fyll det goda fluffiga Bao Bun-brödet med BBQ Pork brisket, smakrik fräsch kålmix och vitlökssås. Bao Buns är perfekta som förrätt eller mellanrätt.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
500 g Pork Brisket
100 g Ridderheims Korean Sticky BBQ
500 g Bao Buns (1 st/port)
Kålmix
1,5 dl Vatten
150 g Vitkål, strimlad
150 g Rödkål, strimlad
150 g Morot, strimlad
100 g Silverlök, finskuren
0,5 dl Ättika,12%
90 g Socker
60 g Salladslök, finskuren
50 g Koriander, strimlad
½ dl Sesamfrö
2 msk Sesamolja
Vitlökssås
3 dl Valio Laktosfri Creme Fraiche
3 dl Valio Laktosfri Gräddfil
4 dl Majonnäs
2 msk Persilja, Hackad
15 g Vitlök, pressad
0,5 st Citron: zest och saft
Artiklar från receptet
431353, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Blanda ättika, socker och vatten och häll över vitkålen, rödkålen och moroten. Låt stå ca 1 timme.
Blanda ner salladslök och silverlök i kålmixen, krama ur den och blanda ner koriander, sesamolja och sesamfrö.
Skär Pork Brisket i önskad storlek, pensla på Korean Sticky BBQ och värm i ugnen i ca 10 min på 180°C.
Blanda alla ingredienser till vitlökssåsen.
Värm bröd enligt beskrivning på paketet.
Montera allt i varma bao buns, toppa med vitlökssås.
Artiklar från receptet
431353, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Råbiff med Smetana och Emmentaler
En god rätt att bjuda dina gäster på! En perfekt balans mellan krämighet, krisp och syra.
Vi rekommenderar
Recept
BBQ Kyckling med sötpotatisgratäng och coleslaw
Krämig och god sötpotatisgratäng med BBQ kyckling och coleslaw. Laktosfri så att fler kan njuta.
Vi rekommenderar
Recept
Vietnamesisk kycklinggryta
God och krämig kycklinggryta med smaker av chili, ingefära, lime och röd curry. Servera med ris eller äggnudlar.