Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

BBQ-burgare

Recept skrivet av
Orkla Foods Sverige
Servera vegetariska burgare med Anamma® Formbar Vegofärs.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer 

Burgare
  • 1,5 kg Anamma Formbar Vegofärs, tinad
  • 10 g salt
  • 2 g svartpeppar, grovmalen
  • Några droppar Hickory Liquid Smoke
  • 40 g rapsolja
  • 10 st Hamburgerbröd, typ brioche
  • 300 g grönsallad
  • 200 g avokado, skivad
  • 300 g rödlök, tunt skivad
  • 100 g Önos® Mor Annas Smörgåsgurka®
  • 400 g Bähncke Chunky Chili Dressing

Servera med
  • 1,3 kg Felix® Pommes Criss Cut®
  • 400 g padrons

Tillagning

Burgare

  1. Blanda Anamma Formbar Vegofärs, salt, svartpeppar och hickory liquid smoke. 
  2. Forma till burgare med lite rapsolja och stek i kombieffekt (60% ånga) och 190°C i 10-15 minuter på ett bleck eller stek på stekbord. 
  3. Kontrollera att innertemperaturen uppnår 70°C.

Servera

  1. Tillaga pommes enligt anvisningen på förpackningen och ugnsrosta padrons. 
  2. Montera burgarna i briochebröd med grönsallad, avokado, smörgåsgurka, rödlök & Chunky chili dressing. 
  3. Bjud samtidigt på ett glas Lingon lättsockrad fruktdryck.

Från receptet

Lingon Fruktdryck Lättsockrad 5L
381921, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Smörgåsgurka skivad Mor Anna 9,3kg
831388, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.