Gör salladen matigare genom att toppa med tärnad och stekt Pannoumi.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1000 g Pannoumi Stek- och Grillost skivad á 100 g
30 ml olivolja
Sallad:
450 g svarta linser
200 g morot, strimlad / julienne
200 g cocktailtomat
400 g tärnad avokado
400 g strimlad salladskål
100 g grönkålsskott
Dressing:
150 g sötstark senap
150 ml mild vit vinäger
150 ml olivolja
150 ml rapsolja
5 g torkad dragon
Tillagning
Skölj linserna i kallt vatten och låt dem rinna av i en sil.
Koka dem i rikligt med vatten i 15–20 minuter. Låt linserna koka sakta så att de inte spricker. Låt dem sedan rinna av och kyl.
Vispa samman senap och vinäger, slå i oljan med tunn stråle under vispning, smaka av med salt, peppar och eventuellt en nypa socker.
Blanda linserna med grönsakerna och smaksätt med dressingen. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp salladen på tallrikar eller skålar.
Olja in medelvarmt stekbord/stekhäll/stekpanna och stek osten gyllenbrun, ca 4 minut på varje sida. Skär osten i bitar och servera den varm på toppen av salladen.
Fler recept
Vi rekommenderar
Recept
Cheese nuggets
Servera friterade nuggets av Pannoumi som plockmat tillsammans med en god dippsås.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.