Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Bogbladsfilé

Recept skrivet av
Ove Feeser
Bogbladsfilén är kockarnas mest välbevarade hemlighet. Det är en liten mör bit på ca 600 g som styckas ut från bogen. Den är enkel och snabb att tillaga, toppen att lägga direkt på grillen med salt och peppar.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

  • bogbladsfilé för 10 personer
  • salt
  • peppar
  • grönsaker att grilla som tillbehör
Inspiration

En mästare på kött med passion för bra råvaror

På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.

Tillagning

  1. Grilla bogbladsfilén 3-4 på varje sida.
  2. Krydda med enbart salt och peppar.
  3. Låt filén ligga i 5-6 minuter innan den skivas upp.
  4. Servera med grillade grönsaker.

Ove Feeser har ett gediget kunnande om kött och styckning. I den egna butiken Frölunda Lilla Saluhall jobbar han med genuint mathantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött på egen hand för att nå bästa kvalitet. Nu delar Ove Feeser med sig av sina bästa recept för sommarens grillkvällar.
Inspiration

En mästare på kött med passion för bra råvaror

På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.

Läs också

Inspiration

En mästare på kött med passion för bra råvaror

På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.