Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Bowl med fusilli, picklad zucchini och pestomajonnäs

Recept skrivet av
Barilla
En vacker vegetarisk bowl fylld till bredden med goda smaker och spännande texturer. Proppad med naturligt mättande protein passar den lika bra till lunch som till middag.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

Picklad zucchini
  • 250 g zucchini
  • 1 1/2 dl sushirisvinäger
  • Pasta
  • 800 g Barilla Fusilli
  • olivolja

Marinad
  • 1/2 dl pressad citron
  • 1 dl (1 l) olivolja
  • 20 g basilika

Tillbehör
  • 500 g kokta bönor (gärna stora vita bönor och borlottibönor)
  • 150 g haricotsverts
  • 400 g cocktailtomater (gärna i olika färger)
  • 20 rädisor
  • 150 g sommarkål eller spetskål
  • 50 g ruccola
  • 5 aprikoser
  • 160 g svarta oliver
  • 100 g kaprisbär
  • 400 g mozzarellabollar

Pestomajonnäs
  • 2 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl Barilla pesto

Från receptet

Fusilli 5kg
115030, BARILLA, Italien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
260398, BARILLA, Italien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

Picklad zucchini

  1. Skär zucchinin tunt med hjälp av en mandolin.
  2. Lägg zucchinin i en bunke och häll över sushirisvinäger.
  3. Låt marinera medan du förbereder resten.

Pasta

  1. Koka pastan enligt anvisningen.
  2. Häll av vattnet och kyl ner. Ringla över olivolja.

Marinad

  1. Häll citronsaften i en bunke och tillsätt oljan droppvis under vispning till en citronette.
  2. Hacka basilikan och blanda ner i marinaden smaka av med salt och peppar.

Tillbehör

  1. Marinera bönorna i citronetten.
  2. Förväll haricots vertsen 3 minuter i kokande vatten. Häll av vattnet och kyl ner.

Pestomajonnäs

  1. Blanda ihop ingredienserna till pestomajonnäsen.

Servera

  1. Fördela pastan i portionsskålar eller på fat.
  2. Skär upp grönsakerna och lägg upp på pastan.
  3. Servera med pestomajonnäs och picklad zucchini.

Från receptet

Fusilli 5kg
115030, BARILLA, Italien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
260398, BARILLA, Italien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept

Recept

Krämig linguine med burrata och grillad nektarin

Enkel och god vegetarisk pasta som förgylls av krämig burrata samt ljumna och vackert sotade nektariner. Italiensk sommarkänsla på en tallrik!
Recept

Casarecce med svartkål, falafel och taratorsås

Härlig vegetarisk fusion där sicilianska pastaskruvar möter mellanösterns populära falaflar och toppas med en fantastisk taratorsås. Succé utlovas bland både stora och små.
Recept

Olivslungad sedanini med kryddiga vegobullar

En sofistikerad, modern och vegetarisk variant av den svenska klassikern köttbullar med makaroner där naturlig sälta från oliver och frisk citruskräm lyfter smakerna till helt nya höjder.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.