Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Bräss

Recept skrivet av
Jonas Dahlbom
Bräss med hotsauce.

Ingredienser

Lagom åt: 4 personer

  • 250 g kalvbräss
  • 1 st lök
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 st lagerblad

Hotsauce

  • 1/2 dl Sriracha
  • 1/2 dl Worcestershire Sauce
  • 1 msk cayennepulver
  • 1 msk vitlökspulver
  • 2 msk råsocker
  • 3 msk vinäger
  • 50 g smör

Dressing

  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl majonnäs
Inspiration

Dahlboms mat & bar: Rockigt och personligt

Öppna restaurang under pandemin? Jo då, det går men det gäller att vara kreativ och flexibel. Möt paret Jonas och Pia som driver Dahlboms mat & bar i Linköping.

Tillagning

  1. Skölj brässen och koka den med salt, lök, vitpeppar och lagerblad. Låt kallna i lagen.
  2. Skär bitar av brässen och lägg i mjöl. Låt ligga i 15 minuter.
  3. Fritera krispig i varm olja.

Hotsauce 

  1. Koka ihop Sriracha, Worcestershire Saucee, cayennepeppar, vitlök, råsocker och vinäger.
  2. Mixa med smöret.
  3. Vänd brässen i såsen.

Dressing

  1. Blanda ihop.
  2. Blandade örter efter smak.
  3. Frys 1 bit ädelost och riv över.

Inspiration

Dahlboms mat & bar: Rockigt och personligt

Öppna restaurang under pandemin? Jo då, det går men det gäller att vara kreativ och flexibel. Möt paret Jonas och Pia som driver Dahlboms mat & bar i Linköping.

Handla direkt i vår e-handel

SOCKERPORTINERARE RÄFFLAD  UGW
326777, UWO
{{jmfprisString}}/styck {{jmfPrisDeladString}}/styck
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
859173, LEA, Sverige
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.