Stek korvarna till 80 grader samt klipp bröden längs med och stek insidan i torr stekpanna.
Värm den urvattnade surkålen i en kastrull.
Börja med att breda ut eller spritsa ut rikligt med dijonnaise (se nedan recept) på insidan av det rostade brödet.
Lägg på rejält med varm surkål (surkålen skall alltid vara urvattnad så den inte vätskar sig och brödet blir blött).
På med den riktigt genomvarma korven och ringla sötstark senap över.
Toppa med grovt skuren kruspersilja, dillpickles, rostad lök och krispiga rotfrukstchips.
Dijonnaise
Vispa ihop majonnäs med dijon, smaka av med salt och peppar
Tips!
Rosta bröden på insidan under tryck. Vid lugn service, gör det a la minute. Vid förväntat högtryck, förrosta kort för att sedan värma vid servering. Tips - använd en stekbordskyffel att pressa med.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.