Produktlarm: Fällmans speck, art. nr. 238832, återkallas pga listeria. Läs mer här. | Hej! Du har kommit till Blåweb, en testmiljö där Martin & Servera testar ny funktionalitet.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
En saftig fiskbiff som får en extra skjuts med mixad anjovis i smeten alternativt hackade räkor eller krabbkött.
Ingredienser
Lagom åt: 20 personer
2,5 kg fiskfärs
50 g havssalt
6 ägg
1,5 dl potatismjöl
7,5 dl grädde
Kryddning efter smak
Ströbröd
Olja eller smör till stekning
Tillagning
Låt färsen halvtina och dela den sedan i grova tärningar.
Blanda fisk, salt, ägg, potatismjöl, grädde och valfri smaksättning och kör i blandare några minuter.
Låt vila i kyl, gärna över natten.
Forma med stans, vänd i ströbröd och grädda i ugnen
10 min på 175 grader. Bryn på båda sidor i olja och smör till fin färg.
Servera med potatispuré, brynt smör och ärtor.
Läs mer
Vi rekommenderar
Inspiration
Braxenfärs - Hållbar svensk vildfisk som gör gott och smakar gott
Nu är det möjligt att laga god och nyttig mat från fisk som tidigare har släppts tillbaka i vattnet. Braxenfärsen framställs av braxen som är fiskad i Vänern och Mälaren, och har fått grönt ljus i WWF:s fiskguide, för att den är fiskad på hållbara bestånd och med skonsamma metoder.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.