Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Chiafröpudding

Recept skrivet av
Anders Berglund
Chiapudding gjord på havremjölk med färska bär. En i personalen hos Bistroteket föreslog receptet, och efter provsmakning kvalade det in på frukostmenyn.

Ingredienser

Chiafröpudding

  • 12 msk chiafrön
  • 6 dl havremjölk eller mandelmjölk
  • zest från 2 citroner
  • saft från 1/2 citron
  • 2 st vaniljstänger

Till garnering

  • Passionsfrukt eller annan frukt.
Inspiration

Frukost – det nya svarta i restaurangvärlden

Att bli serverad något du själv inte riktigt rår på hemma en stressig vardagsmorgon, lockar nog en hel del gäster att starta dagen ute på lokal. Bistroteket är en populär restaurang i kvarteren runt Nytorget på Södermalm i Stockholm. De har valt att satsa även på frukosten. Vi är där och besöker dem en regnig morgon i september.

Tillagning

  1. Blanda ihop alla ingredienser.
  2. Häll upp smeten i en form och låt stelna i kylskåp minst 2 timmar.
  3. Garnera med passionsfrukt eller annan frukt.

Inspiration

Frukost – det nya svarta i restaurangvärlden

Att bli serverad något du själv inte riktigt rår på hemma en stressig vardagsmorgon, lockar nog en hel del gäster att starta dagen ute på lokal. Bistroteket är en populär restaurang i kvarteren runt Nytorget på Södermalm i Stockholm. De har valt att satsa även på frukosten. Vi är där och besöker dem en regnig morgon i september.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.