Skaldjur eller fisk spelar ingen roll! Det viktiga är vad du toppar tacosen med – den skivade avokadon och mangon, den finhackade silverlöken, vitlöken med färsk koriander som sidekick.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
600 g laxfilé (alternativt vit fast fisk eller räkor)
3 juice från lime
5 st tomat, urkärnade och fint tärnade
1 st silverlök, finhackad
2 st vitlöksklyfta
1,5 dl hackad färsk koriander
2 st avokado, fintärnad
1 st mango, fintärnad
2 tsk Santa Maria Rock Salt
1 tsk Santa Maria Tellicherry Black Pepper Whole
1 msk olivolja
4 dl Santa Maria Chipotle Sauce
20 st Santa Maria Taco Shells
Isbergssallad
Tillagning
Skär fisken i centimeterstora tärningar. Pressa över limesaft och låt stå i kyl ca 2 timmar.
Häll av vätskan från fisken och tillsätt avokado, mango, tomat, och silverlök.
Pressa över vitlök och tillsätt salt, nymalen svartpeppar och olivolja. Blanda om försiktigt.
Fördela blandningen i tacoskal tillsammans med finstrimlad isbergssallad och toppa sedan med Chipotle Sauce.
Friterad fisk har aldrig haft det bättre! Och det är inte bara tack vare wasabin, sesamfröna eller teriyakin. Ren magi uppstår när du strösslar de gyllenbruna filéerna med riven vitkål och rädisor.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.