Skär fänkål, morot och gul lök i mindre bitar om ca 1 cm. Skiva vitlöken tunt.
Fräs på grönsaker och kryddor i olivolja i ca 3 minuter. Tillsätt därefter tomatpurén och fräs i ytterligare 2–3 minuter.
Slå i vatten, fiskfond, hummerfond och saffranspasta. Tillsätt timjan och lagerblad och låt småkoka i ca 20 minuter.
Tärna tomater, lax och sej. Lägg tomat och fisk i en gryta och låt småkoka tills fisken är klar (ca 5 minuter). Lägg i räkorna och smaka av med vinäger, salt och peppar.
Blanda färskost med senap, kryddpuré och lite nymald svartpeppar.
Lägg upp soppan i tallrik. Forma färskosten till ett ägg. Garnera med lite plockad dill.
En Wallenbergare gjord på riktigt finmalet kött. Den ska resa sig likt en sufflé och sedan serveras med brynt smör, rårörda lingon och små gröna ärtor.
Saftiga och italienskt kryddiga köttbullar, tillagade i en rustik tomatsås, är en enkel väg till en lyckad lunch. Köttet kan varieras efter smak och ekonomi och såväl lamm som magert fläskkött ger riktigt goda bullar.
Trött på din lunchmeny? Ta ett djupt andetag och låt klassikerna visa vägen till nöjda matgäster! Knorr visar hur du lyckas med att smaksätta såväl lunchklassiker som nya vegetariska tolkningar med den nya generationens fonder.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.