En smakrik fisksoppa med curry, kokosmjölk, ärtor och spetskål – enkelt, snabbt och läckert!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
800 g tärningar av stillahavskummel
1 spetskålshuvud
3 l kokosmjölk
3 fiskbuljongtärningar
3 msk gul currypasta
500 g extra fina ärtor
100 g inlagd ingefära
200 g ärtskott
vegetabilisk olja
salt och nymalen peppar
Tillagning
Skär spetskålen i tunna strimlor och hacka den grovt.
Fräs currypasta i lite olja med hackad ingefära i cirka 3–4 minuter.
Tillsätt kokosmjölk och buljongtärningar och låt sjuda i 15–20 minuter tills kokosmjölken börjar tjockna. Tillsätt spetskål, tinad fisk och ärtor och låt soppan sjuda i 8 minuter.
Smaka av med salt och peppar, strö över ärtskott och servera direkt.
Fler recept från Royal Greenland
Vi rekommenderar
Recept
Räksallad med gurka och rödlök
En frisk räksallad med gurka och fint hackad rödlök, dränkt i en läcker dressing av citronsaft, majonnäs, yoghurt och dill. Serveras med sallad och rostat bröd!
Royal Greenland erbjuder fisk och skaldjur av högsta kvalitet för alla kök. Produkter som gör det enkelt att servera välsmakande fisk och skaldjur. Royal Greenland har hållbarhet i fokus, inklusive fångstmetoder och användning av hela råvaror.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.