Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Grekisk kaviardipp

Recept skrivet av
Arla Foods
En variant av den grekiska romröran taramosalata. Röd stenbitsrom passar bra till den milda yoghurtens gräddiga smak. Perfekt till grekiskt lantbröd.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 800 g Arla Köket® grekisk yoghurt 10 %
  • 200 g rödlök, finhackad
  • 150 g röd stenbitsrom
  • 50 g persilja, hackad
Yoghurt grekisk 10% 1kg
597781, ARLA KÖKET, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser. Låt gärna dippen mogna i kyl ett par timmar.
  2. Toppa med lite extra hackad rödlök och persilja. 

Yoghurt grekisk 10% 1kg
597781, ARLA KÖKET, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.