Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Grekisk kaviardipp

Recept skrivet av
Arla Foods
En variant av den grekiska romröran taramosalata. Röd stenbitsrom passar bra till den milda yoghurtens gräddiga smak. Perfekt till grekiskt lantbröd.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 800 g Arla Köket® grekisk yoghurt 10 %
  • 200 g rödlök, finhackad
  • 150 g röd stenbitsrom
  • 50 g persilja, hackad
simpleimage
597781 - ARLA KÖKET - Sverige - Kylt
0,00 kr {{jmfprisString}} / Kilogram (KG) {{jmfPrisDeladString}} / Kilogram (KG)
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser. Låt gärna dippen mogna i kyl ett par timmar.
  2. Toppa med lite extra hackad rödlök och persilja. 

simpleimage
597781 - ARLA KÖKET - Sverige - Kylt
0,00 kr {{jmfprisString}} / Kilogram (KG) {{jmfPrisDeladString}} / Kilogram (KG)
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.