Blanda kombu med vatten och värm upp till 60° i 60 minuter
Tillsätt shitake, rostad vitlök, salt, ingefära och värm upp till 85° i 45 minuter.
Tillredning
Blanchera de gröna ärtorna i dashi.
Mixa sjökorallen till en pure.
Lägg sockertången i 1,2,3 lagen.
Koka musslorna i 80° ånga i 7 minuter
Lägg en sked sjökorallpuré i tallrikens botten och lägg en lite salt citron ovanpå. Tillsätt gröna ärtor och dashi. Grilla musslorna på hög värme med hö för att få den rökiga smaken och lägg till, Lägg lite dulcetång, chiliolja och grillad olja. Några blommor till exempel ostronblad.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.