Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kålrotspuré med rostade kikärter

Recept skrivet av
Unilever Food Solutions
Ett roligt sätt att servera kålrot på.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 600 g kålrot
  • 1 liter vatten
  • 25 g Knorr Grönsaksfond, koncentrerad
  • 200 g smetana
  • 10 g Knorr Professional kryddpuré curry
  • 40 g kikärtor, kokta i avrunnen vikt

Tillagning

  1. Koka kålroten mjuk i vatten och Knorr Grönsaksfond koncentrerad.
  2. Slå av vätskan och mixa kålroten med smetana och Knorr Professional kryddpuré curry.
  3. Rosta de kokta kikärterna i ugn eller panna.
  4. Spritsa kålrotskrämen i en skål och toppa med kikärter.

Artiklar från receptet

Curry kryddpuré 750g
160341, KNORR, Schweiz
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Grönsaksfond 1liter
275412, KONFEKTA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept

Recept

Svampmajonnäs på krutong med krasse

God majonnäs på bröd med pepprig krasse.
Recept

Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

Ett roligt snacks där pastramikryddan tvistar till det ordentligt.
Recept

Hummermajonnäs på svart sesamkex

Ett lätt sätt att lyxa till en majonnäs med hummersmak.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.